Model Penhouder "Kapitein"

€ 9,95
Omschrijving

De Stuurwiel Organizer: ambachtelijk ogende, kinetische opslagmogelijkheid voor maximaal 6 pennen, potloden of kwastjes met een prachtig Steampunk planetair mechanisme aan de binnenkant.

Als je aan het wiel draait, als een echte kapitein, kun je de richting kiezen en ook de juiste assistent –en pen, potlood of kwast – voor het project waar je aan werkt.

De model set bestaat uit 51 onderdelen en je zult werken met een natuurlijk materiaal dat aangenaam aanvoelt en je een heel fijn gevoel geeft.

Dit model in het bijzonder is makkelijk  in elkaar te zetten en zal een leuk cadeau of compliment vormen, als u het aan een kind, vriend(in) of collega geeft.

Zoals alle UGears modellen is ook de Stuurwiel-Organizer zonder lijm of special gereedschap in elkaar te zetten, terwijl u kunt genieten van een aangenaam lichte geur naar hout tijdens het proces.

De voorgesneden delen zijn gemaakt van duurzaam houten materiaal en passen in elkaar als een puzzel. Zet het gewoon in elkaar met je eigen handen en hou overzicht over de pennen, potloodden en kwasten op je bureau.