Privacybeleid en Cookies

Privacybeleid en Cookies

Wij respecteren de Wet Algemene Verordering Gegevens ( AVG) en dragen zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld.Als u een bestelling bij ons plaatst vragen wij u om een aantal persoonlijke gegevens welke nodig zijn om de door u geplaatste bestelling op correcte wijze uit te voeren.Daarnaast hebben wij deze gegevens nodig voor een correcte bedrijfsvoering.Uiteraard zullen wij altijd uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met de door u verstrekte persoonlijke gegevens.Hieronder leggen wij uit welke persoonsgegevens wij van u gebruiken en hoe wij hiermee omgaan.

Persoonsgegevens

Als u bij ons een bestelling plaatst,vragen wij u om de volgende persoonsgegevens , welke nodig zijn om u bestelling uit te voeren:

—Naam,adres en indienvantoepassing-het(aflever)adres.

—E-mailadres ,telefoonnummer(allen indien u dit invult)

—Gegevens welke u bij het open veld ,onder opmerkingen,zelf invoert.

Als u heeft betaald,beschikken wij over u- betaalgegevens.

Waarvoor worden u persoonsgegevens gebruikt.Wij verwerken u persoonsgegevens alleen voor de doeleinden waarvoor u ze heeft verstrekt.  : Het op correcte wijze af handelen van je bestelling.

Voor een adequate bedrijfsvoering voor ons ( denk hierbij bijvoorbeeld aan een juiste Facturatie het koppelen van u betaling aan een bestelling en het adresseren van u pakket.

Verstrekking aan derden

Wij geven de door u verstrekte persoonlijke gegevensnooit zomaar aan derden.Wij doen dit alleen wanneer dit echt nodig is om je bestelling op behoorlijke wijze af te handelen.

—Zo kunnen wij bij verzending van u bestelling u naam en adres of afleveradresdoorgeven aan de vervoerder.

—Maken wij bij gebruik van I-Deal betalingen gebruik van een derde partij.

Wanneer u gegevens echt aan derden worden verstrekt zorgen wij er (met een overeenkomst)voor dat u gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt.Ook zullen u gegevens verwijderd moeten worden zodra ze niet meer nodig zijn. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken ,tenzij dit wettelijk verplicht is of toegestaan is.Denk hierbij aan een verzoek van Justitie.Wij zijn wettelijk verplicht hier aan mee te werken.

Veilig online verzending van u bestelling.

U bestelling wordt via onze veilig htttps://verbinding versleuteld naar ons verzonden en veilig opgeslagen.

Onze Webhost

Onze webwinkel draait op een beveiligde server in een beveiligd datacenter.Van onze webhost hebben wij een verwerkingsovereenkomst ontvangen waarin duidelijk wordt aangegeven dat zij er alles aan doen om onze webwinkel veilig te houden.

Vragen of Klachten

Heeft u vragen over ons privacybeleid of bent u het niet eens met de wijze waarop wij met u persoonsgegevens omgaan?Neem dan contact met ons op.Komen we er samen niet uit ,dan kunt u contact opnemen met de Autoriteit persoonsgegevens (autoriteitpersoonsgegevens.nl)

Aanpassingen privacybeleid 

Wij behouden ons het recht voor om ons privacybeleid aan te passen,maar zullen dit allen doen indien dit nodig blijkt.Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.

Cookies

Als u onze webwinkel voor de eerste keer bezoekt,krijgt u de melding dat onze website gebruik maakt van Cookies.

Een cookie is een klein bestandje dat via de beveiligde server—waar onze webwinkelsoftware draait—op jou systeem(laptop,pc,telefoonafgifte tablet) wordt geplaatst.Wij maken gebruik van functionele cookies worden —net zoals bij de meeste webwinkels — gebruikt voor een correcte werkwijze van het winkelmandje.Cookies voor statistische doeleinden gebruiken wij voor het analyseren van onze website.

Cookies uitschakelen

Je kunt het gebruik van cookies verhinderen door de instellingen van je browser te veranderen.Raadpleeg hiervoor de handleiding van de betreffende browser.Houd er dan wel rekening mee dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

laatste wijziging 14-06-2018

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren